Про Тийм| За Феновете| За Контакти| Каталог
Повече и повече състезатели търсят леки дървета. Повечето карбонови дървета имат тегло от 85-90г.
ЧУВСТВО - Проучването беше наречено "Не по-бързо, а по-прецизно". Днешния топ състезател изисква най-доброто от дървото си. Особено ако се отнася до чувство и равномерен отскок по цялото дърво не се правят никакви компромиси.
БАЛАНС - Перфектно координирания баланс на дървото дава бързо контролиране на дървото от форхенд и бекхенд удари на състезатели от всички нива. Това ултралеко дърво намалява умората от игра и дава възможност за къси и бързи движения на ръката при топспин, точно по начина който се играе тенис на маса в наши дни.
СКОРОСТ - Въпреки леката маса, дървото дава бързо ускорение. Отлично подбраните пластове, допълнително подсилени с тънък карбонов пласт позволява ефективен трансфер на енергия и ефективна мощ.
МАТЕРИАЛ - Еластични и супер тънки карбонови пластове гарантират твърдост. В контраст с класическите дървета влошаването на SUPER CORE CARBON става много бавно. Приемуществото - същите постоянни качества за много години. Също така карбоновите нишки предпазват и от счупване.

За актуална информация www.tt-shop.org .
Новата SUPER CORE CARBON серия е около 70гг.
LOOM
KINETIC RECORD
CS 5
Treiber
Parade Def
Nightmare
Tronum
Temper Tech
CS7 Multi-Play
Super Core Cell
Super Core Carbon Light
Blax серия
ФАЙБЪРКОМП ДЕФ